Despre Fereastra TSR - Tamplarie Suceava

FEREASTRA TSR

Compania “FEREASTRA TSR” operează pe piața de ferestre, uși și accesorii, în Suceava, din anul 2014, cu un personal ce are o experiență peste 15 ani în domeniu. În acest timp, am primit sute de recenzii de la clienții mulțumiți. Am instalat peste 7000 de ferestre din PVC și aluminiu într-o varietate de case, apartamente și blocuri.

Activitatea principală a companiei este legată de sericii de comercializare, consultanță și instalare a ușilor și ferestrelor. Pe lângă toate acestea, oferim clienților noștri o gamă largă de servicii suplimentare și produse conexe.

Design si estetica

Tâmplăria noastră concepe obiecte funcționale, capabile să se integreze natural în spațiul casei tale. Ai posibilitatea deintr-o gamă variată de configurare.

Consulanta

Oferim consultanţă gratuită pentru alegerea materialelor si accesorii pentru locuinţa sau afacerea dvs. Designerii experimentati tin sa creeze clientilor nostri o tamplarie cu personalitate.

Siguranta

Produsele noastre sunt dotate cu sisteme de siguranță în varianta standard dar ai multe alte opțiuni de a crește și mai mult gradul lor de securitate: de la sisteme avansate de feroniere, mai multe puncte de închidere, până la sticlă antiefracție sau sticlă securizată.

Garantie

Produsele noastre sunt concepute pentru a rezista timpului. Reușim asta datorită alegerii atente a materialelor cu care lucrăm și a minuțiozității în realizarea fiecărui element. Îți oferim așadar minim 5 ani garanție pentru oricare din produsele noastre.

Materiale si accesori de calitate

Tamplaria proiectata de Fereastra TSR este realizata numai cu materiale de calitate, cu ferestre și uși din profile Profine, KBE, Komerling si feronerie Roto, cu un design nou și o paletă largă de culori, adaptate stilului dumneavoastră personal.

Personal calificat

Cu vastă experiență în domeniu, realizam orice tip de tamplarie, avându-se în vedere materialul folosit, formele și culoarea, precum și dimensionarea pieselor pentru a se potrivi exact cu spațiul disponibil.

Fiecare proiect este o noua provocare de a realiza ceva unic

Ferestrele și ușile, realizate pe o linie tehnologică completă, sunt pe o variată gamă de culori, imitații de lemn și forme geometrice.

În virtutea experienței acumulate în amenajarea de imobile din cele mai diversificate domenii: sedii de firmă, școli, farmacii, grădinițe, vile, apartamente,etc., firma noastră este un garant al încrederii, eleganței și profesionalismului.

Showroom

Vino sa vezi produsele expuse in Showroom-ul nostru. Program: Luni pana Vineri, de la 09:00 la 17:00.

Feedback-ul clientilor

Ce spun clientii despre noi?

Call Now Button