Despre noi

Fereastra TSR este o firmă ce comercializează Tâmplărie din PVC  și Aluminiu cu geam Termopan, folosind 5 din cele mai consacrate profile din PVC și Aluminiu: Komerling, Trocal, KBE, Salamander, Rehau și feronerie Roto.

Ferestrele și ușile, realizate la cele mai înalte standarde pe o linie tehnologică completă, sunt pe o variată gamă de culori,imitații de lemn și forme geometrice. În virtutea experienței acumulate în amenajarea de imobile din cele mai diversificate domenii: sedii de firmă, școli, farmacii, grădinițe, vile, apartamente,etc., firma noastră este un garant al calității, încrederii, eleganței și profesionalismului.
Obiectivele noastre,de respectare a clienților noștrii prin calitatea produselor, montaje rapide și eficiente, garanții ale profilelor, lucrării, sticlei și feroneriei, ne recomandă.

Fereastra TSR oferă clienților săi și accesorii cum ar fi:  glaful interior și de exterior, plasele de insecte, jaluzele, rulouri exterioare, uți de garaj etc.
Datorita repetatelor optimizări și a unei calități ridicate a liniei tehnologice, compania noastră, oferă clienților săi o tâmplarie din PVC și Aluminiu la prețuri fără concurență , folosind cele mai bine cotate accesorii din domeniu !

Geam termopan

Fereastra TSR este o firma ce comercializeaza Tamplarie din PVC si Aluminiu cu geam Termopan, folosind 5 din cele mai consacrate profile din PVC si Aluminiu: Komerling, Trocal, KBE, Salamander si Rehau si feronerie Roto.

Contact

Ignat Vasile
Adresa: Calea Unirii, nr 27A, Burdujeni, Suceava
Telefon: 0740.211.027 | 0723. 530. 003
Email: tsr.termopane@gmail.com | office@fereastratsr.ro
Web: www.fereastratsr.ro

Galerie foto

poza vasile ignatSlide thumbnail
UGR-1Slide thumbnail
UGR-2Slide thumbnail
UGR-4Slide thumbnail
UGR-5Slide thumbnail
UGR-6Slide thumbnail
 

Apasa aici