accesorii1Slide thumbnail
accesorii2Slide thumbnail
jaluzele-orizontaleSlide thumbnail

Fereastra TSR – Accesorii

Societatea noastră vine în ajutorul dumneavoastră oferindu-vă accesorii pentru geamuri termopane și elemente de feronerie la prețuri minime.
Printre cele mai bine vândute accesorii se numără: pervazele/glafurile, plasele de insecte și mânerele, însă veți putea găsi și alte accesorii .

Vă invităm să accesați site-ul nostru și să vizualizați produsele pe care le comercializăm și ale căror prețuri sunt actualizate zilnic. Astfel, dumneavoastră, clientul nostru, veți avea acces la informații referitoare la stocul și/sau prețul produselor, evitând astfel situațiile neplăcute în care prețurile nu mai corespund cu realitatea.

Pervaze

Pervazuri interioare din PVC

Pervazurile interioare întregesc ansamblul de tâmplărie, având un rol estetic de înfrumusețare dar și un rol funcțional de protecție a peretelui. Pun în valoare finisajele și designul interior, creează o ambianță plăcută și asigură o notă de bun gust fiecărei încăperi.

Sunt construite dintr-o placă PVC de o structură specială, care le oferă o durabilitate îndelungată, o protecție eficientă împotriva umidității și a șocurilor mecanice. Oferim garanția păstrării aspectului inițial o perioadă îndelungată, fără zgârieturi, în condiții de utilizare intensive.

Pervazuri exterioare din Aluminiu

Pervazurile exterioare completează estetic și funcțional tâmplăria PVC, oferind o protecție sporită la exterior împotriva fenomenelor naturale, prevenind infiltrarea apei meteorice în interiorul peretelui.Toate pervazurile exterioare sunt din aluminiu, fapt care le oferă o rigiditate și o rezistentă ridicată. De asemenea sunt prevăzute cu folie de protecție împotriva zgârieturilor care pot apărea din diferite cauze.

Sistemul de pervazuri de exterior are ca rol principal protejarea eficientă a zidăriei și a fațadei locuinței în zona tâmplăriei împotriva înghețului, a pătrunderii apei și murdăriei. Capacele laterale, ca elemente de închidere, împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremități.

Pervazul de exterior din Aluminiu are lățimi cuprinse între 110 mm și 360 mm, iar grosimea acestuia este cuprinsă între 1,3 mm și 2,6 mm în funcție de lățimea acestuia.

Plase insecte rulou

Compania noastra vă oferă sisteme de protecție împotriva insectelor pentru a vă bucura de o ambiantă plăcută în cameră chiar dacă lăsați fereastra deschisă. Plasele contra insectelor vă ajută să scăpați de musafiri nepoftiți, ușor și eficient.

Din punct de vedere constructiv și al design-ului,  vă oferim:

  • Plase fixe contra insectelor
  • Plase mobile tip rulou
  • Plase mobile în caseta ruloului
  • Plase contra insectelor tip ușă

Plasele sunt construite cu ramă din aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucentă, rezistentă la intemperii și la acțiunea razelor solare.Plasele noastre au o transparență ridicată oferind o bună vizibilitate șipermițând schimbul permanent de aer între interior și exterior.

Plasele contra insectelor au fost concepute pentru a se integra perfect in designul ferestrelor și ușilor casei dvs.,  oferind un aspect plăcut încăperilor unde sunt montate.

Rulouri

Sistemele de rulouri diminuează într-o măsură considerabilă pierderile de căldură și poluarea fonică. În plus, acestea protejează eficient împotriva radiațiilor solare, a intrărilor prin efracție și a privirilor indiscrete. Aceste sisteme oferă utilizatorului funcționalitate sub multiple aspecte.
Acesta poate fi utilizat în orice situație indiferent dacă este vorba de renovări sau de construcții noi. Etanșările prin perie și garnituri din șinele de ghidaj împiedică apariția zgomotelor la închiderea și deschiderea ruloului. Lamelele rigidizate din PVC sau aluminiu asigură o exploatare optimă.

 Prin șina de fixare universală elementul este adaptabil pentru aproape oricare alt sistem de ferestre – indiferent dacă este vorba de PVC sau Aluminiu.
Mărimi de compartiment:
  • Pentru clădirile noi, 245 mm pentru înălțimea încăperii iar elementele ferestrelor până la cca. 250 cm
  • Pentru clădirile renovate 155 mm și 195 mm pentru elemente de până la cca. 140 cm respectiv cca. 230 cm
  • Livrabile și cu înveliș și șine de ghidaj aluminiu

Jaluzele

Jaluzele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale oferă protecție împotriva căldurii și, în același timp, permit reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeței lamelelor. Diversitatea modelelor și a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioară. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie întreținerea ușoară și montajul simplu.

Jaluzelele verticale sunt soluția ideală pentru umbrirea spațiilor sociale, cabinetelor și birourilor, dar tot mai des își găsesc utilitatea și în spațiile locuibile, ca și alternativă la perdele și draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spațiului și sunt potrivite pentru umbrirea spațiilor mari, având un efect decorativ.

Rolete

Roletele textile crează în orice locuință o atmosferă plăcută și originală. Roleta textilă este un accesoriu atractiv și practic, din ce în ce mai apreciat în rândul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. În timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerințelor actuale ale pieței.
Se poate opta pentru roletele textile cu acționare clasică, cu șnur, sau pentru roletele acționate de lănțișorul cu bile.

Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei în poziția dorită. Pentru umbrire completă sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.
Toate stofele folosite pentru montarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corectă a roletei asigurând un aspect plăcut și ordonat.

Fereastra TSR este o firma ce comercializeaza Tamplarie din PVC si Aluminiu cu geam Termopan, folosind 5 din cele mai consacrate profile din PVC si Aluminiu: Komerling, Trocal, KBE, Salamander si Rehau si feronerie Roto.

Contact

Ignat Vasile
Adresa: Calea Unirii, nr 27A, Burdujeni, Suceava
Telefon: 0740.211.027 | 0723. 530. 003
Email: tsr.termopane@gmail.com | office@fereastratsr.ro
Web: www.fereastratsr.ro

Galerie foto

poza vasile ignatSlide thumbnail
UGR-1Slide thumbnail
UGR-2Slide thumbnail
UGR-4Slide thumbnail
UGR-5Slide thumbnail
UGR-6Slide thumbnail
 

Apasa aici