Despre noi

Detalii

Fereastra TSR comercializează uși și ferestre din PVC.Gama largă de posibilități de realizare atât din punct de vedere al materialelor, cât și a formei ne permite să realizăm orice proiect pentru ferestrele și ușile din PVC.

Profile

Detalii

Fereastra TSR si-a ales furnizorii din randul firmelor de renume:
Rehau
Salamander
KBE
Trocal
Komerling

Sticla descorativa

Detalii

Indiferent de ce proiect ati avea: usi, ferestre, o deschidere intrun de perete sau un panou despartitor, aceasta sticlă va transforma spaţiul din jurul său. Multitudinea de culori si texturi vor incanta ochii si sufletul.

Despre noi

Fereastra TSR este o firmă ce comercializează Tâmplărie din PVC  și Aluminiu cu geam Termopan, folosind 5 din cele mai consacrate profile din PVC și Aluminiu: Komerling, Trocal, KBE, Salamander, Rehau și feronerie Roto.

Ferestrele și ușile, realizate la cele mai înalte standarde pe o linie tehnologică completă, sunt pe o variată gamă de culori, imitații de lemn și forme geometrice.În virtutea experienței acumulate în amenajarea de imobile din cele mai diversificate domenii: sedii de firmă, școli, farmacii, grădinițe, vile, apartamente,etc., firma noastră este un garant al calității,încrederii,eleganței și profesionalismului.
Obiectivele noastre, de respectare a clienților noștrii prin calitatea produselor,montaje rapide și eficiente, garanții ale profilelor, lucrării, sticlei și feroneriei, ne recomandă.

Garantie

Tamplarie
Feronerie
Sticla

Rate

Prin TBI credit
Fara girant
Avans 0%

Gratuit

Plase antiinsecte
Masuratori
Consiliere

Fereastra TSR este o firma ce comercializeaza Tamplarie din PVC si Aluminiu cu geam Termopan, folosind 5 din cele mai consacrate profile din PVC si Aluminiu: Komerling, Trocal, KBE, Salamander si Rehau si feronerie Roto.

Contact

Ignat Vasile
Adresa: Calea Unirii, nr 27A, Burdujeni, Suceava
Telefon: 0740.211.027 | 0723. 530. 003
Email: tsr.termopane@gmail.com | office@fereastratsr.ro
Web: www.fereastratsr.ro

Galerie foto

poza vasile ignatSlide thumbnail
UGR-1Slide thumbnail
UGR-2Slide thumbnail
UGR-4Slide thumbnail
UGR-5Slide thumbnail
UGR-6Slide thumbnail
 

Apasa aici